Lumiere is een relatief nieuw merk dat de afgelopen paar jaar erg in populariteit is toegenomen. Het merk staat bekend om zijn trainingspakken die door een grote variatie aan mensen gedragen worden. Waar trainingspakken eerst voornamelijk werden gedragen voor als je ging sporten is het nu ook voor veel mensen een dagelijkse outfit geworden. Als je over straat loopt, is de kans groot dat je mensen in een trainingspak ziet lopen. Naast dat er nu een stuk meer mooie trainingspakken zijn, zit de stof vaak een stuk comfortabeler dan bij andere kleding.

 

Het merk Lumi3re

Lumi3re is een hip merk dat voornamelijk bekend is om de tracksuits die ze ontwerpen en verkopen. Je kunt er naast een Lumiere trainingspak echter ook nog een hoop andere artikelen vinden. Zo zijn er naast de collectie trainingspakken ook leuke shirts en zelfs jassen te vinden. Lumiere is een merk dat een erg uitgesproken vorm van street style aanneemt. Deze stijl is goed te combineren met zowel elegantie als klasse. Het merk Lumiere is nog vrij nieuw en heeft dan ook nog niet veel verschillende collecties op de markt gebracht. De nieuwe collectie trainingspakken worden over het algemeen aan het begin van een seizoen gepubliceerd. Ondanks de leeftijd van het merk is het toch al erg bekend geworden in Nederland. De producten worden op verschillende plekken verkocht in zowel fysieke als online winkels. 

 

De trainingspakken van Lumi3re

Een Lumiere trainingspak is voor veel mensen iets wat ze niet kunnen missen in hun kledingkast. Ze zitten erg comfortabel en zijn in een hoop verschillende kleuren te verkrijgen. De trainingspakken van Lumiere bestaan uit een hoodie en een broek, vaak beide van dezelfde kleur en met een logo op de voorkant van de hoodie. De hoodies hebben zowel een capuchon als buidelzak. De trainingspakken zijn van een hoge kwaliteit en te krijgen voor een schappelijke prijs. 

 

Let er bij het kopen van deze trainingspakken wel op dat de prijzen niet overal hetzelfde zijn. Zo kun je bij JHP fashion bijvoorbeeld de trainingspakken vaak in de sale kopen. Ook verschilt het assortiment van Lumiere bij verschillende winkels. Waar je bij de ene winkel bijna de hele collectie zult kunnen terugvinden kan het ook zo zijn dat er maar keuze is uit één of twee verschillende kleuren. Je kunt de trainingspakken ook online bestellen en ze laten bezorgen bij jou thuis, dit kan bij JHP fashion gratis als de bestelling meer dan 40 euro is.