Ga jij je badkamer renoveren? Of misschien ben je wel net ergens gaan wonen en wil jij het graag mooi maken met een design waar je zelf voor hebt gekozen. Het is hartstikke leuk om je huis echt eigen te maken. Maar dan moet je wel weten wat je wilt. Je kan alles in het grote geheel bekijken, of je stelt zelf iets moois samen en kijkt per onderdeel wat jij graag wilt en of het mooi bij elkaar past. Maar je moet in ieder geval beginnen met de tegels, want je moet toch ergens mee gaan matchen, dan kan je net zo goed met zoiets beginnen.

Wat is de stijl waar je voor wilt gaan?

Misschien heb jij al wel een heel stijl idee in je hoofd waar jij alles op wilt baseren. Een thema, een periode in de geschiedenis die jij mooi vindt, een moderne stijl die tegenwoordig heel populair is, of misschien een zelfbedachte mix van alles? Het is net wat je mooi vindt, en dat verschilt per persoon. Als jij maar kiest wat bij jou past. Een mooi douche of bad, of misschien allebei, wat mooie tegels, als jij het maar mooi vindt. Want het is toch jouw huis, en de enige waar jij rekening mee hoeft te houden is wie er nog meer bij jou in huis gaat wonen, en als dat niet het geval is kan je het lekker zelf weten!
tegels

Dus kies een mooi paar tegels

En als je dan eenmaal weet wat je wilt kun je een mooi paar vloer- of wandtegels uitkiezen om in jouw badkamer te leggen. Of het nu lang duurt voordat je een keuze gemaakt hebt, of dat je het eigenlijk gelijk al weet, dat maakt toch niet uit. Het is een ander proces voor iedereen, dus als jij iets langer nodig hebt of juist helemaal niet, dan is dat toch prima?

Maak de badkamer van je dromen!

Jouw huis, jouw regels. Je mag lekker zelf weten hoe je wilt dat het er uit ziet. Dus kies lekker wat jij mooi vindt en ook kan betalen natuurlijk. Maak er iets moois van, want het is deze keer helemaal aan jou. Dat is nou het leuke van iets verbouwen of op een nieuwe plek te gaan wonen. Je mag lekker zelf weten wat jij ervan maakt, of anderen dat nu mooi vinden of niet. Dat maakt dan toch ook helemaal niks uit!