We zitten weer in een nieuw seizoen, dus dat betekent dat we ook weer andere kleding gaan dragen. We kunnen onze korte broeken en jurkjes weer uit de kast halen. En je kan natuurlijk ook weer wat nieuws kopen. Misschien heb je het helemaal niet nodig, maar dat wil nog niet zeggen dat het niet gewoon eens leuk is om iets te kopen. Je hoeft toch niet altijd een reden te hebben om eventjes te kijken naar al die leuke Sendra laarzen, wie weet zie jij wel een paar wat je echt graag wilt hebben. Waarom zou je er dan niet gewoon lekker voor gaan?

Gewoon om er leuk uit te zien

Er is toch niets mis mee als je er gewoon leuk uit wilt zien. Man of vrouw, jong of oud, we willen allemaal gewoon iets aan waar we ons gemakkelijk en goed in voelen. En of dat nu een paar hoge hakken is, of een paar Sendra laarzen. Dat maakt toch helemaal niet uit? Als je er maar lekker voor gaat als je weer eens iets nieuws wilt. Je hoeft echt niet dat leuke zomerjurkje te laten hangen alleen maar omdat je eigenlijk al genoeg kleding hebt. Je wilt toch ook wel eens afwisselen? Dat is ook gewoon leuk.
Sendra laarzen

Dus koop dat paar Sendra laarzen!

Het maakt dus toch niet uit als je al zat kleding hebt. Als je er gewoon een beetje zat van bent dan kan je ook wel eens wat nieuws kopen, je hoeft echt niet iedere keer hetzelfde aan te doen alleen maar omdat het nog past, toch? Dus koop dat leuke paar Sendra laarzen, haal dat nieuwe jurkje, die leuke broek, of die mooie blouse. Ga er lekker voor! Want het is toch hartstikke fijn als jij je gewoon goed voelt in je eigen kleding? Dat is immers ook belangrijk.

Dus draag lekker wat je zelf wilt

Moderegels? Oude kleding steeds maar weer opnieuw dragen? Nooit eens iets ‘raars’ aan doen? Dat hoeft dus allemaal niet. Het is jouw leven, dus je mag lekker zelf weten wat jij aan wil doen. Koop eens wat nieuws, probeer eens wat nieuws, wat je dan ook wil doen, ga er lekker voor. Als jij je maar goed voelt. Het is immers maar kleding, dus aan het eind van de dag maakt het niet uit als je er een beetje abnormaal bijloopt of als je kast helemaal vol zit. Want niemand anders heeft daar toch wat mee te maken.