Met een magazijn waarin jouw voorraad keurig gestructureerd wordt bewaard kun je altijd snel leveren aan je klanten. Snelle levering wordt steeds belangrijker in deze 24-uurs economie. Naast snel schakelen kun je met een goed gestructureerd magazijn bovendien beter uit de voeten. Je producten in een magazijnstelling plaatsten zorgt ervoor dat je orderpicking vlotter gaat en je werknemers minder tijd nodig hebben voor het zoeken en pakken van producten. Lekkage neemt af en het overzicht neemt toe. Naast een georganiseerde administratie is een zorgvuldig gestructureerd magazijn essentieel voor iedere goedlopende onderneming. Met een legbordstelling kun je jouw producten op grootte, type of waarde organiseren.

Een uitstekende organisatie

Je plaatst de producten die bij elkaar horen in dezelfde stelling. Op die manier hoeven jij en jouw werknemers minder heen en weer te lopen en wordt je productieproces geoptimaliseerd. Verschilt de omvang van afzonderlijke artikelen van elkaar? Je kunt je legbordenstelling in hoogte aanpassen, waardoor grotere producten bij elkaar op een legbord kunnen liggen, en kleinere producten bij elkaar worden geplaatst. Op die wijze bespaar je enorm veel ruimte, in de breedte, maar ook in de hoogte! Iedere vierkante meter wordt op deze manier benut in jouw magazijn en je hoeft niet meer te zoeken naar producten. Alles ligt immers op de juiste plaats.

Met pallets tegelijk

Heb je zoveel voorraad dat niet alles op een legbordenstelling past? Dan kun je uit de voeten met een grootvakstelling of een palletstelling. Plaats je losse artikelen in de legbordenstelling, met daarboven een palletstelling waarop je de voorraad van het product kunt plaatsen. Is je legbordenstelling (bijna) leeg? Dan haal je met een vorkheftruck een pallet uit de palletstelling om deze weer aan te vullen. De werksnelheid en zorgvuldigheid gaat hierdoor enorm omhoog, waardoor je sneller kunt schakelen en effectiever kunt leveren. Minimaliseer fouten en voorkom lekkage met een legbordenstelling, palletstelling of een ander type magazijnstelling in je magazijn.

Nieuw of tweedehands

Je kunt kiezen of je in jouw magazijn gaat voor spiksplinternieuwe magazijnstellingen, of liever de gebruikte stellingen van een ander bedrijf koopt. Op die wijze kun je geld besparen, terwijl je toch kwalitatief goede magazijnstellingen in je magazijn zet. De houdbaarheid en kwaliteit wordt gecontroleerd en dus haal jij gebruikte stellingen in huis die nog jaren mee kunnen. Stevigheid is immers belangrijk voor jouw magazijnstelling. Heb je zware producten die je in je legbordenstelling wilt plaatsen? Dat kan! Het maximale gewicht voor een legbordenstelling ligt op 180 kilo per niveau. Dat is aanzienlijk hoog! Natuurlijk is ook de palletstelling gemaakt voor grote gewichten. In de webshop vind je magazijnstellingen in alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een grootvakstelling, bandenstelling, legbordstelling, palletstelling of een draagarmstelling.