Ik ben soms echt een kluns. In mijn vriendengroep sta ik bekend als degene die altijd drankje omstoot en dingen laat vallen. Een tijdje heb ik in de horeca gewerkt, maar helaas heb ik meer dan een keer een vol dienblad laten vallen. Al met al ben ik gewoon niet geschikt om opdrachten uit te voeren waarbij je heel voorzichtig moet zijn. Zo ook met mijn telefoon. Hoe vaak mijn scherm wel niet kapot is geweest, ik kan het echt niet meer tellen. Ik vind het ontzettend zonde maar ik doe het echt niet expres. Waarschijnlijk is mijn hand-oog coördinatie gewoon niet helemaal op orde, waardoor alles wat ik aanraak door de lucht vlieg. Kleding kan ik ook nooit schoonhouden bijvoorbeeld. Nu is kleding nog te wassen, maar als ik mijn Iphone laat vallen dan is dat wel een ander verhaal. Inmiddels kennen de mensen van de Iphone reparatie mij, en ze verdienen goed geld aan mijn onhandigheid! Toch ben ik erg blij dat ze bestaan, want anders liep ik altijd met een kapotte telefoon rond. Inmiddels heb ik een erg goed hoesje om mijn telefoon, maar soms mag het toch niet baten en valt ie weer op zo’n manier waardoor hij toch kapot gaat. De winkel waar ik heen ga voor mijn Iphone reparatie heet GSM Paradise. Deze blog draag ik op aan deze winkel die mij zo vaak gered heeft met mijn telefoon!

De winkel GSM Paradise

De winkel waar ik altijd mijn telefoon laat repareren is GSM Paradise. Ze hebben een locatie in Zoetermeer, Delft en Rijswijk. Elke vestiging zit in een winkelcentrum. Dit hebben ze expres gedaan, zodat je boodschappen kunt doen terwijl je telefoon gerepareerd wordt. De iphone reparatie, of andere telefoon, is vaak binnen een uurtje gedaan! Je kunt ook alleen er heen gaan voor een prijsindicatie. Je hoeft pas te betalen als de reparatie is uitgevoerd, wat erg fijn is!

De Iphone reparatie bij GSM Paradise

De winkels zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple-telefoons, omdat ze die simpelweg het vaakst voorbij zien komen in hun winkels. Ze hebben dus altijd de kennis en onderdelen van Apple telefoons paraat en op voorraad. Een Iphone reparatie betreft vaak dezelfde dingen, omdat van een Apple telefoon er een aantal mankementen die vaker kapot gaan dan andere onderdelen. Als je een Samsung Galaxy hebt kun je ook zeker terecht in de winkels. Verder is een schermreparatie voor elke telefoon een optie, omdat dat hetgeen is van het vaakst kapot gaat! Schermen zijn nou eenmaal kwetsbaar, zoals ik maar al te goed weet.