Wanneer je handelt in lp’s omdat je deze verkoopt in een fysieke of online winkel wil je dat deze goed terecht komen wanneer ze zijn verkocht. Als een klant ermee de winkel uitloopt is het fijn als de lp heel thuis aankomt. Maar ook wanneer je ze laat bezorgen is het fijn als ze niet beschadigen. Hiervoor kun je een lp hoes kopen. De lp’s blijven hierdoor mooi intact en de buitenkant van de albums zullen hierdoor niet snel beschadigen door vuil of met krassen. De hoezen zijn gemaakt van een folie die makkelijk te verwijderen is, maar kan ook zeker voor een langere periode eromheen blijven als dat gewenst is. 

Kies uit verschillende verpakkingen voor je producten

De verpakking maakt een groot deel uit van hoe de klant naar je product kijkt. Wanneer de verpakking van hoge kwaliteit is zul je zien dat je klant veel sneller weer iets bij je gaat kopen dan wanneer de verpakking makkelijk scheurt of beschadigd. Met de verpakkingszakjes kun je gemakkelijk producten afwegen en deze dichtmaken met de sealstrip die erop zit. Zo kunnen je items makkelijk verkocht worden op een hygiënische manier en zonder beschadigd te raken. Er zijn diverse materialen waaruit gekozen kan worden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan bioplastic of kraftpapier waaruit de zakjes bestaan, met allerlei verschillende sluitingen. Niet alleen zijn er kleine zakjes met verschillende bodems en sluitingen, maar er zijn ook grotere formaten en ook tasjes die je in grote hoeveelheden kunt aanschaffen. Draagtasjes zijn voor in winkels erg handig om te hebben en kunnen daarna eventueel gepersonaliseerd worden.

Het hebben van een branding concept

Je concept is erg belangrijk. Het is de grondlegging van je organisatie en hiermee maak je kenbaar waar je voor staat. Wanneer je dit helder hebt is het nog de vraag hoe je dit gaat vormgeven en gaat uitstralen naar de buitenwereld. Verpakkingen spelen een grote rol, hoe je product aankomt bij de klant zegt een hoop over wie jij bent als bedrijf. Daarnaast zijn andere elementen zoals logo’s, quotes en kleuren ook enorm belangrijk. Deze kun je doorvoeren op websites, sociale media, werkkleding, flyers, banners en posters. Maar ook wanneer er een pakketje aankomt die dichtgetaped is met plakband met jouw logo erop, zullen veel mensen dit zien. Zowel onderweg, als bij aankomst. Dit is cruciaal om klanten te behouden, maar ook om nieuwe klanten te werven. Als je verpakking slecht is, je website slecht is vormgegeven zullen klanten minder snel terug komen en eerder naar de concurrent gaan die alles wel netjes op orde heeft.