De zomer is inmiddels in volle gang en dat betekent dat de badpakken en bikini’s weer uit de kast getoverd mogen worden. Waar het een aantal jaar geleden nog bijna een taboe was dat vrouwen met een maatje meer zich in een badpak of bikini lieten zien, is 2019 het jaar waarin we ieder vrouwenlichaam omarmen. Iedere vrouw is mooi zoals ze iets, met een maatje meer of minder. Daarom hebben we in dit blog een aantal prachtige badpakken en bikini’s uitgelicht waar jij deze zomer in gaat stralen.

Voor welk model ga je?

Voordat we echter naar de exemplaren gaan kijken is het misschien voor jezelf wel fijn om te weten in welke soort grote maten badmode je jezelf fijn voelt. De badpakken hebben natuurlijk maar een soort model. Maar als we kijken naar de bikini’s zien we steeds meer soorten in de winkels verschijnen. En dan doelen we vooral op de bikinibroekjes. Van lage broeken tot hoge broekjes. Van broekjes die je billen helemaal coveren tot brazilian broekjes. Jouw lijf mag gezien worden maar je moet je er natuurlijk wel comfortabel in voelen. Daarnaast is het ook de truc om de aspecten waar jij tevreden over bent te laten zien en de puntjes waar je misschien een beetje onzeker over bent te coveren.  Heb jij bijvoorbeeld een beetje een buikje en voel je, je niet heel prettig bij het idee dat andere dit zien? Dan is een high waist bikinibroekje of een badpak ideaal voor jouw. Heb je juist prachtige billen die de hele wereld mag zien, dan is een brazilian broekje misschien wel iets voor jou. Kies in ieder geval het model waar jij je prettig in voelt.

Prachtige badpakken en bikini’s

Maar welke grote maten badmode is nu helemaal in dit seizoen? Het prachtige badpak van MARITIM bijvoorbeeld. Dit badpak heeft een mooie turquoise kleur en is voorzien van een heel mooi detail in de linkerzij. Heb jij een prachtig zandloper figuur dan is dit badpak echt iets voor jou omdat de aandacht wordt getrokken door dit detail. Daarnaast volgt dit badpak de lijnen van je lichaam waardoor het er een soort van gestroomlijnd uitziet. Maar ook de blauw met witte stippen bikini van MARITIM is een juweeltje. Deze bikini is dus voorzien van een high waist bikinibroekje waardoor hij jouw buikje een beetje covert. Daarnaast heeft de ontwerper heel leuk gespeeld met de verschillende stoffen waardoor de bikini echte een trendy mode item is geworden.

Natuurlijk zijn dit maar twee stukken uit de grote maten badmode-collectie. Mocht je benieuwd zijn naar de rest, neem dan gerust een kijkje op de website.