Soms heb je wat mindere dagen er tussen zitten hier in Nederland. Dan hebben we super mooie zomerse dagen gehad, en dan ineens hebben we een dipje van één of meerdere dagen. Dat is helemaal niet erg. Soms is dat ook wel eens fijn. Want ja, altijd dat super warme weer hier in Nederland, is helemaal niet zo fijn als dat het lijkt. We hebben daar helaas niet echt het klimaat voor. Maar we mogen niet klagen, want met mooi weer komen wij de dagen ook wel door. Maar met de mindere dagen moeten we natuurlijk ook wel voorbereidt zijn met onze garderobe. Want wat doe je deze dagen aan?

Een jasje voor erbij. 

Een jasje om dan aan te trekken is soms wel fijn. Ook wanneer het een dag minder is en je moet erg vroeg weg, of je komt in de avond pas laat thuis. Dan kan een jasje erg fijn zijn. Zo kan je natuurlijk gaan voor een dames mantel, een wat dikker vest of een zomer jasje die je een beetje warm houdt tegen bijvoorbeeld de koude wind die je voelt. Het is ook weer niet nodig om gelijk met een dikke winter jas rond te gaan lopen. Want dit zal in veel gevallen nog veel te warm zijn. Daarom is een dunner jasje de ideale oplossing voor wanneer het iets frisser is dan verwacht. En een jas kan jouw outfit ook helemaal af maken natuurlijk.

Een jas voor elk seizoen.

We kennen hier in Nederland tijdens elk seizoen wel goede en slechte dagen. Daarom is het belangrijk om wat variatie in jouw jasjes te hebben. Want de ene keer heb je een iets dikkere jas nodig en de andere keer is een dun jasje meer dan voldoende om je net dat beetje extra warmte te geven. Maar een jas hoeft niet de functie van warm houden te voldoen wanneer dat niet nodig is. Zo heb je genoeg dunne jasjes die net jouw outfit helemaal af maken maar niet perse zorgen voor extra warmte. Soms wanneer je juist een erg dun shirt, of hemdje aan hebt, dan is een dun jasje erover soms wel erg fijn. En het maakt jouw outfit gelijk helemaal af.

Dus een jas, kan zeker ook dienen als accessoire. Maar zijn hoofdfunctie blijft inderdaad toch het warm houden tijdens wat koudere dagen. Maar gelukkig kunnen wij vrouwen een jas multi functioneel maken.