Het is de 5e van de maand en mijn salaris is net weer gestort. Omdat ik vakantie heb, heb ik meer kunnen werken dan normaal. Als ik dus het bedrag op mijn rekening zie, spring ik een gat in de lucht. Eindelijk, ik kan weer shoppen. Toch vind ik, als ik door de winkelstraat loop, het maar lastig wat ik moet aanschaffen. Mijn verlanglijstje is de afgelopen maand zo gegroeid, dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Hebben jullie hier soms ook last van? Lees hier welke aankopen (en miskopen, haha) ik uiteindelijk heb gedaan.

Een geweldige zomer

Mijn doel deze zomer was (en is nog steeds) om er een geweldige zomer van te maken. Dit houdt aan de ene kant natuurlijk in dat ik wel af en toe een paar dagen moet werken. Want leuke dingen kosten nou eenmaal geld helaas. Maar aan de andere kant betekent dit dus heel veel leuke activiteiten doen. Een dagje strand, een weekendje weg en af en toe uit eten bijvoorbeeld. Mijn eerste aankopen waren dus vanzelfsprekend dingen die ik hiervoor nodig had! Een goede zonnebril, zonnebrand (heel belangrijk) en een bikini. Omdat ik deze spullen nodig heb zijn dit natuurlijk geen miskopen. Wie wil nou niet z’n geld uitgeven aan een geweldige zomer?

Vakantie spullen

Daarnaast ga ik ook nog een paar weken op vakantie dit jaar. In Spanje bij allerlei mooie natuur en bergen. Het was voor mij dus belangrijk om ook voor mijn vakantie de essentiële benodigdheden aan te schaffen. Een zonnebril en zonnebrand had ik al, maar bijvoorbeeld goede wandelschoenen nog niet. Deze heb ik dus gelijk maar even aangeschaft. Ook dit kon geen miskoop zijn, want wandelen op je slippertjes is natuurlijk echt niet fijn. Bij deze schoenen heb ik als aanvulling ook nog inlegzolen aangeschaft. Dit zorgt voor extra comfort en zodat je niet naar binnen of buiten gaat lopen.

Nog wat extra’s

Tot slot was er nog wat geld over van mijn potje salaris. Hiervan heb ik wat kleding aangeschaft dat ik al heel lang wilde hebben. Helaas heb ik hier ook een miskoop mee gedaan. Deze willen jullie vast ook wel weten. Ik heb namelijk een imitatieleren jasje gekocht. Maar echt zo’n hele goedkope omdat mijn geld bijna op was. Dit doe ik echt nooit meer want het zweet ongelooflijk erg in de zomer. Met mijn volgende salaris koop ik gewoon weer een duurder modelletje!